torstai 23. toukokuuta 2013

Päivitys

Päätin tasavertaisuuden vuoksi ilmoittaa kaikille osallisille blogista ja jätän asian mahdollisen juridisen käsittelyn lakimieheni harkintaan.
"Hei,

pohdin tapaustani ja käymiämme keskusteluja pitkään ja monelta kantilta ja tunnistin monia kompastuskiviä. Ottaen huomioon tapauksessani vastaantulleet suuret haasteet ja väärinkäsitykset, niin minun kuin teidän osaltanne, lienee tervetullutta kaikkien kannalta valistaa kansalaisia autokauppaan liittyvistä haasteista jotta vastaavanlaisilta ikäviltä tapauksilta vältytään.

Nykyään hyväksi tavaksi levittää tietoa kansalaisten keskuudessa on havaittu erilaiset nettiblogit. Joten kirjoitin koosteen tapauksestani, joka löytyy alla olevasta osoitteesta. Blogi onkin jo herättänyt kiinnostusta kansalaisten ja median keskuudessa ja muutamia yhteydenottoja olen jo saanut lisäkysymysten muodossa.
http://autokauppa.blogspot.fi/

Moottori on nyt kunnostettu ja auto toimii mainiosti, kiitos tästä eräälle THP-koneisiin erikoistuneelle ammattilaiselle. Jätän omalta osaltani asian aktiivisen ajamisen tähän ja lakimieheni P.P saa vapauden päättää mahdollisista juridisista jatkotoimista, jos hän katsoo että niille on edelleen perusteita.

Omalta osaltani pahoittelut mahdollisesta mielipahasta jota saatoin aiheuttaa tapauksen aikana, luonnollisesti varmasti ymmärrätte että pinna hieman kiristyi autottomuuden aiheuttaman lisästressin vuoksi.

Aurinkoista kesää!"